Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Grand Prix de aruncări, sâmbătă, pe stadionul Gloria

Scris de: C.S.
    Marţi, 01 Mai 2018

Stadionul „Gloria” din Arad își deschide porțile pentru atleții aruncători, în scopul pregătirii pentru participarea la competițiile de obiectiv din acest an.

Grand Prix-ul, inclus şi în calendarul Federaţiei Române de Atletism, denumit ,,Cupa Aradului – ZIRIDAVA”, se desfășoară sâmbătă, 5 mai şi e organizat de Asociatia Județeană de Atletism şi Federaţie, cu sprijinul Direcției Judeţene pentru Sport şi Tineret. Concursul e rezervat categoriilor juniori și open, atât băieții cât și fetele urmând să se întreacă în patru probe: ciocan, disc, greutate și suliță. Vor fi două reuniuni: 9:30 – 11:30 la juniori (materiale ușoare) şi 15 – 19:30, open. Aradul va fi reprezentat de o serie de sportivi, printre care îi amintim, la open, pe Raul Rusu şi Denis Both.

„Vor veni, la Arad, preşedintele Federaţiei şi cei din lotul naţional, va fi o competiţie foarte importantă. Îi aşteptăm pe arădeni la stadion, mai ales că intrarea va fi liberă iar vremea se anunţă frumoasă. Vrem, cu ocazia asta, să atragem cât mai muţi tineri spre atletism. Avem promisiuni, că de anul viitor vor participa şi atleţi din alte patru ţări”, ne-a declarat Constantin Miclea.

Arena din centrul municipiului revine astfel în circuitul marilor competiţii, după ce în 2015 şi 2016 a găzduit Campionate Naţionale de aruncări lungi, iar acum doi ani a fost gazda Cupei Europei de aruncări, competiţie internaţională majoră, unde arădeanul Andrei Gag, produs al CSM Arad, acum legitimat la CSM Bucureşti, cucerea aurul continental în proba de aruncarea greutăţii.

Foto: Ioan Virag

Sus