Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Bronz naţional pentru micile gimnaste

Scris de: C.S.
    Sâmbătă, 18 Iunie 2011

Gimnastica ritmică arădeană a confirmat şi la Campionatele Naţionale de copii şi juniori III de la Ploieşti. Competiţia a fost onorată de peste 50 de sportive de la 14 cluburi din ţară.

Aflate la primul concurs, micile gimnaste de la CSM Arad au obţinut, în proba pe echipe, medalia de bronz la categoria a patra, rezervată sportivelor de 9-10 ani. „Este un rezultat foarte bun, mai ales că a fost primul concurs din viaţa lor iar în componenţa echipei noastre au fost şi câteva fetiţe de opt ani”, spune antrenoarea Daniela Chiriac. Echipa care a adus bronzul naţional este formată din următoarele gimnaste: Sonia Ichim, Carla Fizedean, Evelyn Ilyes, Ioana Stoica, Valentina Ladar, Roxana Molnar şi Aliona Gribovan. La individual, cele mai bune rezultate au fost obţinute de Sonia Ichim, care s-a clasat pe locul şapte la exerciţiul cu cercul şi pe nouă la individual compus.

 

Chiriac şi Zoica reprezintă România la un grand prix în Italia
Două dintre sportivele secţiei de gimnastică ritmică se pregătesc de participarea la grand prix-ul internaţional Cariprato din Italia, competiţie programată în perioada 23-26 iunie. România va fi reprezentată în peninsulă de senioara Ştefania Chiriac şi junioara Adina Zoica. Cele două, alături de Diana Neag, sunt deja certitudini, iar la Campionatele Naţionale de junioare şi senioare se numără printre candidatele la medalii. „Ştefania Chiriac şi Adina Zoica vor reprezenta România la acest grand prix internaţional, unde sperăm să obţină rezultate cât mai bune. Vom concura şi în proba pe echipe, unde sperăm să ne situăm între primele şase ţări. Zoica are şi un stagiu de pregătire în luna august la lotul naţional de junioare, ea având şanse să fie inclusă anul viitor în lotul pentru Campionatul European”, mai spune Daniela Chiriac.

Sus