Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Gimnastul Adelin Kotrong începe drumul spre Tokyo 2020

Scris de: C.S.
    Joi, 25 Ianuarie 2018

Gimnastul Adelin Kotrong a demarat deja pregătirile pentru acest sezon, sportivul de la CSM Arad fiind component al lotului național de seniori.

Revenit în 2017 în circuit, după o pauză îndelungată cauzată de probleme serioase de sănătate, Adelin a strâns din dinți și a reușit să recupereze spectaculos terenul pierdut, concurând anul trecut la Europenele de la Cluj şi la Universiada din Taipei.

Cu gândul la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, gimnastul crescut la Arad de Eugen Cățean e conștient că drumul e lung, iar performanța se obține doar cu multă muncă și seriozitate:

„Încă din primele zile ale acestui an am fost în cantonament, la munte, iar de o săptămână și un pic am intrat în sala de gimnastică, unde avem mult de muncă. Anul acesta începe calificarea cu echipa pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Avem Mondialele din Qatar şi Campionatul European pe echipe. Sper ca experiența pe care am acumulat-o anul trecut prin participarea la Campionatele Europene și la Universiadă să îmi fie benefică, iar în 2018 să obțin rezultate bune. Le mulțumesc tuturor celor care mă susțin!”, spune Kotrong, component al lotului olimpic al României.

Sus