Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Micile gimnaste se întrec la Cupa “Emilia Eberle”

Scris de: C.S.
    Miercuri, 28 Martie 2018

Sâmbătă, între orele 9 şi 15:30, e programată, la Arad, prima ediţie a Cupei Emilia Eberle la gimnastică artistică, competiţie care se va desfăşura la sala (str.Dacilor, în incinta stadionului Gloria) ce poartă chiar numele fostei duble vicecampioane olimpice.

Vor concura 60 de copii de la cluburi din tară (Focşani, Oneşti, Sibiu, Deva, Cluj şi Arad), junioare III, nivel 1 şi 2, vârste de 9 şi 10 ani. Concursul de la Arad va fi o nouă etapă de pregătire a Naţionalelor de la Ploieşti, din perioada 26-28 mai, până atunci mai fiind prevăzute în programul gimnastelor de la CSM Arad încă două turnee, la Oneşti şi Bârlad.

Vom participa la această competiţie, pe care o şi găzduim, cu zece sportive. La primul turneu din acest an, de la Sibiu, am obţinut rezultate bune, pe care sperăm să le putem repeta şi acasă, la Arad. Sunt fetiţe talentate, muncesc mult şi pot spune că e o generaţie promiţătoare. Ne dorim să obţinem o medalie la Naţionale, cu echipa”, ne-a declarat antrenorul de la CSM Arad, Ciprian Hegyi, care face echipă în staff-ul tehnic al secţiei de gimnastică cu Carina Franiov.

În altă ordine de idei, gimnaştii de naţională ai Aradului, Iulia Berar şi Adelin Kotrong, au un program încărcat: “Iulia e la lot, iar în aprilie are un turneu internaţional puternic, în Italia, rezervat atât junioarelor cât şi senioarelor. Tot ce contează e să fie sănătoasă, pentru că valoare are. Adelin a fost prezent la Cupa Mondială de la Doha, unde a făcut un concurs bun, fără ratări. E un băiat talentat şi harnic, care dacă va continua în acest ritm, va progresa”, mai spune Hegyi.

 

Sus