Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Adrian Jigău se aşteaptă în acest an la medalii europene

Scris de: admin
    Vineri, 08 Ianuarie 2016

Secţia de haltere a CSM Arad continuă să furnizeze sportivi valoroşi, de loturi naţionale. Sportivii pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan s-au pregătit aproape la flux continuu şi în perioada sărbătorilor, cu doar două zile de pauză, de Anul Nou.

În momentul de faţă avem 25 de sportivi care vin constant la pregătire. Prima competiţie e Cupa României de seniori, în martie, când va avea loc şi selecţia pentru lotul de juniori III, iar până atunci ne continuăm pregătirile. Copiii au calităţi extraordinare, mă aştept la un an frumos, cu cel puţin 3-4 medalii la Europene”, ne-a declarat Adrian Jigău. CSM Arad are opt sportivi la loturi: Daniel Jigău, Cosmin Krupla, Denis şi Denisa Danciu la juniori III, lot coordonat la Arad chiar de Jigău, Emanuel Danciu la centrul olimpic de la Bistriţa, Daniela Gărgar, Luciana Condurache şi Adelina Vizitiu la Galaţi, la lotul de cadete şi junioare.

 

Halterofilii de la CSM Arad au competiţii importante pe plan internaţional în 2016: Dana Gărgar, Luciana Condurache şi Emanuel Danciu vor concura la Campionatul European pentru cadeţi (13-15 ani); Sebastian Călugăreanu la Campionatul European de juniori I, iar Adrian Antal şi Teodor Bilegan la Campionatul European de tineret.

 

Sus