Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Micii judoka au încheiat în forţă anul competiţional

Scris de: C.S.
    Marţi, 27 Iunie 2017

CSM Arad a obţinut rezultate de excepţie la ultimele Campionate Naţionale de judo din acest an competiţional: două medalii de aur, două de argint şi una de bronz.

Ultima etapă finală naţională pe tatami a avut loc zilele trecute, la Baia Mare, fiind destinată copiilor de la nivelele de vâstă sub 10 şi sub 11 ani. Micii judoka arădeni de la CS Municipal au obţinut cinci medalii, după cum urmează: la U10 - Ariana Raicu, aur la -29Kg (antrenor Loghin Lazăr), Michael Cope-Morodan, aur la -42Kg (antrenor Gabriela Botaş); David Mercea, argint la -30Kg (antrenor Dorin Drimbe); la U11 - Maria Bociort, argint la -26Kg (antrenor Dorin Drimbe); David Leucuţa, bronz la -50Kg (antrenor Ionel Lazăr). Au pierdut disputele pentru obţinerea medaliei de bronz: Diana Chira, David Maier, Tudor Barta, Luca Voica, Răzvan Crişan şi Casian Uncruţ.

Drimbe: “An competiţional extraordinar de bun”

Noi, antrenorii secţiei de judo, suntem foarte multumiţi de modul în care s-au prezentat sportivii noştri la toate Campionatele Naţionale şi nu numai, din acest an competiţional, la care am avut sportivi pe podiumul de premiere la toate nivele de vârstă. Am avut un an competiţional extraordinar de bun. Le dorim copiilor o vacanţă minunată şi să revină cu putere de muncă în cea de-a doua parte a anului . Vrem să le mulţumim părinţilor care au crezut în noi şi ne-au susţinut , de asemenea le mulţumim pentru toată implicarea de care au dat dovadă în acest an competiţional”, spune antrenorul secţiei de judo de la CSM Arad, Dorin Drimbe.

Sus