Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Medalii pe tatami, în Ungaria şi podium în Euroligă

Scris de: C.S.
    Luni, 11 Septembrie 2017

Judoka de la CSM Arad, sub coordonarea antrenorilor Dorin Drimbe şi Arpad Nagy, au participat în week-end, la Szeged (Ungaria), la două competiţii internaţionale.

Prima a fost destinată celor mai mici, “Kupa Csaba Bela Judo Emlekverseny”, unde s-au evidenţiat Timeea Hegyi, care a obţinut medalia de argint şi Cristiana Mercea, medaliată cu bronz, în vreme ce Kevin Vidan a pierdut meciul pentru podium.

A doua competiţie a fost destinată celor de la nivelul de vârstă sub 16 ani, “Euro League 2017”. A fost prima din cele patru etape ale întrecerii, judoka de la CSM Arad reuşind să obţină o medalie de bronz prin Andreea Ciopraga. Alexandru Tomuţ şi David Turc au pierdut meciul pentru medalia de bronz.

Urmează etapa a doua a EuroLigii, cea de la Subotica (Serbia), iar în luna octombrie va fi etapă la Osijek (Croaţia), pentru ca ultima rundă să se desfăşoare la Arad.

În urma clasamentului celor patru etape se va decerna şi trofeul de câştigător al Euroligii 2017, pentru fiecare categorie în parte. Judoka CSM-ului se pregătesc şi de competiţia internaţională ”Cupa Aradului, ediţia a XV-a, care se va desfăşura în week-end, la sala de sport a Universităţii Aurel Vlaicu.

Sus