Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Micii judoka au sărbătorit pe tatami, de 1 decembrie

Scris de: C.S.
    Duminică, 03 Decembrie 2017

Secţia de judo de la CSM Arad a participat pentru prima dată la o competiţie de “Judo Skills”, organizată de Clubul de Judo “Sentoki Timişoara”.

A fost o competiţie cu exerciţii de aptitudini si abilităţi. Abilitățile sunt expertiza sau talentul necesar pentru a face o performanţă sportivă. Abilităţile reprezintă modalităţi de comportament învăţate sau dobândite.

Se consideră că abilitatea este capacitatea individului de a executa rapid şi cu exactitate un şir de exerciţii. Aptitudinea este un complex de însușiri psihice și fizice strict individuale. Criteriile de punctaj a micilor judoka au fost: corectitudinea exerciţiilor, îndemânarea şi viteza realizării circuitului .

La sfârșitul acestei competiţii, toţi copiii au fost premiaţi cu o diplomă de participare. “Felicitări clubului din Timişoara pentru buna organizare şi de asemenea le mulţumim părinţilor care au sărbătorit ziua de 1 decembrie în sala de competiţie, alături de noi și de copiii lor.”

Urmează la finele acestei săptămâni, la Arad, în Sala Polivalentă, două competiţii internaţionale. Pe data de 9 decembrie “Euro Regional Liga” - etapa finală, iar pe data de 10 decembrie “Cupa CSM Arad”.

Sus