Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Trei judoka ai CSM-ului s-au calificat la Balcanice

Scris de: C.S.
    Miercuri, 14 Martie 2018

Etapă finală a Campionatului Naţional de judo juniori III, sub 15 ani, a avut loc recent, la Râmnicu Vâlcea, de unde sportivii de la CSM Arad s-au întors acasă cu trei medalii, dintre care două de aur și una de argint.

Gabriel Calmar, la categoria +73 kilograme și Andreea Ciopraga, la categoria - 63 kilograme, ambii de CSM Arad și pregătiți de Dorin Drimbe, au devenit campioni naționali, în vreme ce argintul a fost obținut de judoka Flavius Pop la categoria -50 kilograme, tot de la CSM Arad, antrenor Lazăr Loghin.

Aradul, din nou fruntaș pe tatami

„A fost o competiţie foarte tare, fiind prezente majoritatea cluburilor din ţară, ţinând cont şi de faptul că nici anul acesta nu au mai avut loc etapele de calificare. Sportivii au reuşit şi de această dată să obţină rezultate excepţionale, astfel că, cei situaţi pe primele două locuri, ceea ce e cazul celor de la CSM, au obţinut calificarea la Campionatele Balcanice. Performanță ce situează din nou Aradul printre fruntaşele judoului românesc”, spune antrenorul CSM-ului, Dorin Drimbe. Urmează în această săptămână un nou concurs de verificare, ”Cupa Miados” în Sibiu, pentru cei mai mici judoka, după care alte competiţii neoficale, cu rol important în pregătirea sportivilor în vederea finalelor Campionatelor Naţionale sub 11, repectiv sub 13 ani.

Medalii și în Ungaria

Judoka CSM-ului au mai participat zilele trecute și la un turneu internaţional, la Debrecen, unde s-au aliniat la start și o parte din cei mai buni sportivi de la CSM Arad şi CS Podgoria Ghioroc. Judoka CSM-ului, pregătiţi de antrenorii Mercea Cristian si Szabo Carol, au participat cu patru judoka din care s-au evidenţiat următorii: locul I: Mercea Cristiana; locul II: Bociort Maria; locul III: Szabo Carolina şi Gîb Sebastian. De menționat că, în urma unui contract de colaborare, o parte a sportivilor de la Ghioroc vor concura la Naționale pentru CSM Arad.

Sus