Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Prichindeii judoka au urcat pe podiumul Cupei Miado’s

Scris de: C.S.
    Marţi, 20 Martie 2018

Prichindeii de la CSM Arad şi CSP Ghioroc au reuşit 12 clasări pe podiumul de premiere la ediţia a treia a Cupei Miado’s de la Sibiu, concurs internaţional de judo pentru copii, cu participarea a peste 800 de sportivi proveniţi de la 60 cluburi din patru ţări.

Mai jos vă prezentăm rezultatele micilor judoka arădeni: locul I – Mercea David şi Szabo Carolina, locul II: Boengiu Luca, Vesa Vlad, Kunszabo Matei, Tudor Matei şi Bociort Maria, locul III: Anghei Iris, Coste Elena, Matei Maria, Corleciuc Anamaria şi Puşa Ciprian, Au pierdut meciul pentru medalia de bronz: Maier David, Mercea Cristiana(care s-a accidentat), Farcaş Zoltan şi Matei Cătălin.

“A fost o competiție care a durat peste 12 ore, foarte solicitantă atât pentru sportivi și antrenori, cât și pentru părinții care au participat alături de copiii lor. Felicitări tuturor sportivilor participanți. Mulțumim organizatorilor şi părinţilor pentru sprijinul acordat, precum și pentru susținere”, spune antrenorul Dorin Drimbe, de la CSM Arad, completat în staff-ul tehnic al competiţiei de pe Cibin de antrenorii Iosif Szilyer, Cristian Mercea şi Carol Szabo.

Sus