Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Judoka au cucerit medalii la un turneu în Serbia

Scris de: C.S.
    Miercuri, 09 Mai 2018

Localitatea Kanjiza din Serbia a găzduit competiţia internaţională de judo, la care CSM Arad a obţinut trofel cel mare, în urma clasamentului pe cluburi.

"Ţinând cont de faptul că CSM Arad a concurat cu un număr de sportivi mai mic decât gazdele sau de la alte cluburi de judo din oraşele apropiate, am reuşit totuşi să ne situăm pe prima treaptă a podiumului în clasamentul pe echipe”, spune antrenorul Dorin Drimbe. Astfel, judoka conduşi de la marginea saltelelor de antrenorii Lazăr Loghin, Mercea Cristian şi Dorin Drimbe, au obţinut următoarele medalii: loc 1 - Mercea Dvid, Pohaci Ionuţ, Mercea Cristiana, Pop Vlad, Voica Andrada, Ciopraga Andreea şi Calmar Gabriel; loc 2 - Pop Flavius; loc 3 : Socian Darius. Au pierdut meciul pentru medalia de bronz: Tincu Alin, Maier David, Chiţurlea Vlad.

„Obiectivul principal al antrenorilor de la CSM Arad este participarea şi cu cei mai mici judoka, la cât mai multe turnee de pregătire pentru a se bate cu şanse reale la etapele finale ale Campionatelor Naţionale şi a Campionatelor Balcanice”, mai spune Drimbe, antrenor la CS Municipal.

Sus