Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Dodean are meci de gală, în debutul Ligii Campionilor

Scris de: C.S.
    Marţi, 10 Octombrie 2017

Campioană europeană la tenis de masă cu echipa României, Daniela Dodean-Monteiro are parte în continuare de un program competiţional foarte încărcat.

Jucătoarea arădeană a început deja campionatul cu echipa sa de club, TT Saint Quentin, câştigând prima etapă cu 3-0 la general cu Saint Pierraise, un punct fiind adus de Dodean, 3-2 la seturi cu “internaţionala” franţuzoaică Laura Gasnier.

Dana se menţine în Top 50 mondial, clasându-se acum pe 45 în lume, două locuri în urcare faţă de luna septembrie. Colegă în Hexagon cu olandeza Britt Eerland şi Aurore Le Mansec, câştigătoare şi ele în primul duel al sezonului, jucătoarea legitimată şi la CSM Arad se pregăteşte de un nou debut în Liga Campionilor.

Va fi un prim meci de gală pentru franţuzoaice, care vor primi vineri, 13 octombrie, vizita campioanei “en-titre” Eastside Berlin, care se bazează în special pe redutabila Shaona Xian, a doua jucătoare a Europei şi pe Georgina Pota, unguroaică de top continental.

Meciul se va disputa la ora 19:30, ora locală. În grupa D a Ligii Campionilor, cea din care face parte şi echipa Danei, Saint Quentin, mai figurează formaţia cehă Mart Hodonin-Stavoimpex, învinsă în runda inaugurală de nemţoaicele din Berlin, scor 3-1.

 

 

Sus