Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Paul Mladin s-a ales cu bronzul, iar Samara a defilat la Arad

Scris de: C.S.
    Sâmbătă, 09 Decembrie 2017

Cupa României la tenis de masă, competiție rezervată tineretului și seniorilor, s-a încheiat în această seară la Arad, în sala de sport a Universității Aurel Vlaicu.

Așa cum era de anticipat, la feminin a dominat copios campioana europeană Eliza Samara (CSA Steaua), care și-a adjudecat  trofeul la senioare, fără să piardă vreun set. În finală, constănțeanca a trecut cu 4-0 de Mihaela Dospina (ACS Dumbrăvița), după ce în grupe, sferturi și semifinale câștigase cu același scor în fața adversarelor sale. Bronzul le-a revenit Andreei Hudușan (CSM Slatina) și Andreei Zanfir (ACS Dumbrăvița). Arădencele de la CS Municipal, Andreea Fistyulof (trei victorii și o înfrângere) și Bianca Crișan (două victorii și o înfrângere), au avut evoluții bune în grupe, clasându-se pe locul 2. Ambele au pierdut, însă, în sferturi, ratând la mustață medalia, Fistyulof cu 2-4 în fața Andreei Hudușan și Crișan cu același scor în fața medaliatei cu argint, Mihaela Dospina. A doua medalie arădeană, după aurul cucerit vineri de Bianca Crișan la tineret, a fost obținută la seniori de Paul Mladin, care s-a revanșat după ce ieri a ratat, dramatic, podiumul.

Două medalii în contul CSM Arad

Jucătorul de la CS Municipal a obținut două victorii în grupă, urmate de încă două succese, în optimi și în sferturi, chiar în fața colegului Bogdan Roman, 4-0 la seturi. În semifinale, Mladin a cedat cu 2-4 în fața lui Dragoș Oprea (CSM Buzău). Ceilalți doi jucători de la CSM Arad, Patriciu Muntean și Bogdan Roman, au avut clasări onorabile, în primii 8, ambii fiind eliminați în sferturi. Clujeanul Rareș Șipoș a cucerit Cupa României, după un 4-3 spectaculos în penultimul act, în fața lui Cristian Pletea, luându-și astfel revanșa după ce la tineret s-a impus constănțeanul cu același scor și tot în semifinale. Per total, o competiție reușită pentru delegația arădeană condusă de antrenorul Cristian Dodean, care încheie Cupa României cu două medalii, aur la tineret și bronz la seniori, dar și cu alte clasări în preajma podiumului.

Sus