Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Paul Mladin: ”Visez la Europene și Mondiale de seniori!”

Scris de: C.S.
    Duminică, 10 Decembrie 2017

Paul Mladin e una din cele mai mari speranțe ale tenisului de masă masculin arădean, fiind vârful generației sale la CSM.

Medaliat cu bronz, la seniori, în cadrul Cupei României de la Arad, jucătorul de la CS Municipal încearcă să confirme și în anii următori, pentru a-și îndeplini pe viitor visul, participarea la Europenele și Mondialele de seniori.

- Paul, ești mulțumit de ce ai realizat la Cupa României?

- Da, pot spune că a fost o evoluție decentă a mea, cu toate că la tineret se putea și mai bine, am pierdut la limită în sferturi. Per total, sun mulțumit cu acest loc trei la seniori și cu medalia de bronz.

- Se putea mai mult în semifinală, îți reproșezi ceva?

- Cred că se putea, dar au fost unele momente în joc când am greșit mingi ușoare și nu m-am concentrat suficient de mult, astfel că nu am putut face diferența. Au fost, însă, mingi frumoase și per total un meci spectaculos.

-  Cum a fost 2017 pentru tine, mulțumit de rezultate?

- A fost un an ok, cu rezultate foarte bune, atât pe plan intern cât și internațional. Ca orice sportiv, sigur că îmi doream mai mult, dar trăgând linie pot spune că sunt pe drumul cel bun.

- Puteți promova în acest sezon în Superligă?

- Eu cred că da. În tur am pierdut cu 5-4, dar dacă în retur câștigăm avem șanse mari să promovăm. Chiar dacă am câștiga la fel de strâns, stăm bine la setaveraj. Avem o echipă bună și am merita să fim în Superligă.

- Ce așteptări ai de la 2018?

- Să cuceresc cât mai multe medalii și să particip, dacă se poate, la cât mai multe openuri internaționale, alături de lotul național.

- Visul tău în tenisul de masă?

- Sper la cât mai mult posibil și bineînțeles, pe viitor să prind lotul pentru Europenele și Mondialele de seniori, ar fi foarte frumos să reușesc asta.

Sus