Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Cristian Dodean: ”Încheiem un an bun, cu două medalii”

Scris de: C.S.
    Duminică, 10 Decembrie 2017

Antrenorul secției de tenis de masă de la CSM Arad, Cristian Dodean, trage concluziile după Cupa României, competiție rezervată tineretului și seniorilor:

Încheiem un an bun, cu două medalii muncite, Bianca titlu la tineret și Paul bronz la seniori, plus că am mai ratat două, dacă nu chiar trei medalii la mustață. Per total sunt mulțumit de sportivii noștri, care câteodată au jucat chiar foarte bine.”

2017 a fost un an reușit pentru tenisul de masă arădean, cu medalii atât pe plan național, dar și continental, totul culminând cu excelenta performanță a Danielei Dodean-Monteiro, campioană europeană cu echipa României. ”Echipele noastre sunt în grafic, atât cea de băieți, cât și cele două de fete, mai mici și din Superligă, termină anul pe locul 2. Pentru Dana a fost un an foarte bun, dar și foarte greu. Puțini știu că după Europene a avut mari probleme cu brațul și o lună a fost nevoie să se recupereze. Și acum joacă cu dureri la umăr, dar sperăm să își revină cât mai repede, pentru că mai are trei meciuri anul ăsta, două în campionat și unul în Champions League. Să fii campioană europeană cu echipa e ceva extraordinar, și-a demonstrat încă o dată valoarea, dacă mai era nevoie.”

Cristi Dodean își dorește rezultate la fel de bune și anul viitor, unul care ar putea fi de referință pentru tenisul de masă la nivel de echipe: ”Pentru 2018 ne-am întărit echipa de junioare II, ne dorim o clasare bună la această categorie de vârstă. Cu cele mici ne dorim să promovăm, în Superligă vrem o medalie, iar cu băieții sper să prindem locurile 1-4, iar apoi să jucăm barajul de promovare. De asemenea, ca de fiecare dată, țintim medalii pe plan intern, ar fi frumos ca Dana și Adi să poate veni la Naționale. În încheiere, vreau să le urez iubitorilor de sport din Arad sărbători fericite, multă sănătate și tot ce își doresc în noul an!”

 

Sus