Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Daniela Dodean înfruntă turcoaicele, în Liga Campioanelor

Scris de: C.S.
    Joi, 04 Ianuarie 2018

Liga Campioanelor la tenis de masă, cea mai puternică competiție continentală inter-cluburi, a ajuns în faza sferturilor de finală.

Echipa arădencei Daniela Dodean-Monteiro, TT Saint Quentin, are o misiune grea în fața turcoaicelor de la Bursa Buyuksehir, care au încheiat grupa B pe primul loc, cu patru victorii din tot atâtea meciuri. Gruparea din Hexagon a încheiat a doua grupa D, după deținătoarea trofeului, Eastside Berlin. Dubla dintre Saint Quentin și Bursa se va juca tur-retur, cu prima manșă în Franța, pe 26 ianuarie, iar cea secundă două săptămâni mai târziu, în 9 februarie, pe terenul turcoaicelor.

În sferturile Ligii s-au calificat și alte două românce, colegele de națională a Danei, Eliza Samara - componentă a puternicei formații poloneze KTS Tarnobrzeg, prima în grupa A, cu punctaj maxim - și Bernadette Szocs - care joacă pentru o altă echipă din Franța, Lille Metropole, a doua în aceeași grupă A. Tarnobrzeg va da piept cu Linz Froshberg, din Austria, iar Lille o va înfrunta pe Dr.Casl, reprezentantă a Croației.

Sus