Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Daniela Dodean-Monteiro luptă pentru Cupa Mondială

Scris de: C.S.
    Joi, 22 Februarie 2018

De astăzi până duminică are loc la Londra, Cupa Mondială pe echipe la tenis de masă, printre favoritele de la feminin numărându-se și naționala României, din care face parte și arădeanca Daniela Dodean-Monteiro.

Reprezentativa tricoloră este cap de serie numărul 5, după Japonia, China, Hong Kong și Taipei, avându-le în componență pe: Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro și Adina Diaconu. În cadrul Grupei D, româncele înfruntă Taipei și Australia, la tragerea la sorți participând chiar arădeanca Dodean. Cele 12 echipe participante sunt împărțite în 4 grupe de câte 3: Grupa A: Japonia, Egipt, SUA; Grupa B: China, Brazilia, Coreea de Nord; Grupa C: Hong Kong, Singapore, Anglia; Grupa D: Taipei, România, Australia.

Primele două echipe din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală. Se va juca un sistem nou de testare pentru Jocurile Olimpice: 3 din 5 meciuri, primul de dublu, următoarele de simplu. Un jucător nu poate juca mai mult de două meciuri, inclusiv cel de dublu.

Sus