Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Mascovits are ambiţii mari în noul sezon de volei pe plajă

Scris de: C.S.
    Miercuri, 04 Mai 2016

De nouă ori campion naţional, o dată la juniori şi de opt ori la nivel de seniori, Marius Mascovits îşi continuă activitatea în voleiul pe plajă.

După ce anul trecut a ratat de puţin podiumul naţional, făcând pereche cu timişoreanul Robert Vîrlan, cei doi clasându-se pe locul patru, jucătorul legitimat la CSM Arad va face pereche în 2016 cu vechiul său partener, Andrei Laza (jucător şi în voleiul clasic, fost la campioana CMV Tomis, acum la prim divizionara Volei Club Caransebeş), alături de care a câştigat an 9-lea său titlu naţional, în 2014, pe nisipul de la Mamaia. În vârstă de 33 de ani, Mascovits nu renunţă la cariera de jucător şi este optimist în privinţa noului sezon: „Atâta timp cât mă simt în putere şi stau bine cu articulaţiile, merg înainte. Am început deja pregătirea pe terenul de la baza Constructorul. Sunt şanse foarte mari să joc în acest an alături de Andrei Laza. El se află acum în Germania, la recuperare după o accidentare, iar dacă totul va fi bine, vom face echipă în această vară. Colaborarea dintre noi nu s-a întrerupt nici un moment, doar că din cauza unor probleme medicale, nu am putut juca împreună anul trecut”, ne-a declarat Marius Mascovits, un adevărat recordman în voleiul pe plajă românesc.

Se reface echipa campioană din 2014

Originar din judeţul Sălaj, jucătorul de la CSM Arad nu şi-a propus vreun obiectiv precis pentru acest sezon, dar anunţă că va da totul pentru un nou rezultat pozitiv: „E clar că vrem să scoatem maxim din fiecare turneu. Nu se pune problema vreunui obiectiv, dar dorinţa noastră e să obţinem rezultate cât mai bune. Încă nu avem un calendar competiţional fixat pe plan intern, aşa că momentan mă concentrez pe pregătire”, încheie Mascovits, care este şi antrenor al echipei de juniori de la ProVolei Arad, participantă în acest sezon la turneul semifinal al Campionatului Naţional de volei.

Sus