Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Marius Mascovits este din nou campion naţional la volei pe plajă

Scris de: C.S.
    Marţi, 05 August 2014

După un maraton de trei zile desfășurat pe nisipul fierbinte din Mamaia, Campionatul Național de volei pe plajă și-a desemnat noua campioană. Ultimul act a avut de toate, iar echipa care s-a impus la sfârșit a fost formată din Marius Mascovits de la CSM Arad şi Andrei Laza, CVM Tomis.

Cei doi au avut nevoie de trei seturi, scor 2-1 (21-19, 21-23, 15-12), pentru a se impune în finală în fața echipei Fan Arad, formată din Moisă Abrudan și Adrian Holhoș. Cu nouă titluri naţionale în palmares şi medaliat cu bronz anul trecut, pe când făcea pereche cu Moisă Abrudan, Mascovits este un obișnuit al voleiului pe plajă, în vreme ce Laza se află la prima aventură de acest gen, dar în schimb este multiplu campion în voleiul din sală:

 

A fost greu, foarte multe meciuri echilibrate, practic la nivelul primelor 5-6 echipe nu se ştia cine câştigă. Nouă ne-a ieşit bine chiar când era nevoie, pentru că la precedentele turnee am avut fluctuaţii în joc. Am câştigat cinci meciuri şi pot spune că ne-am descurcat foarte bine”, ne-a declarat Marius Mascovits. Recordmenul de la CSM Arad l-a înfruntat în finală pe fostul său coleg de anul trecut, Moisă Abrudan:

Finala a fost foarte disputată, s-a jucat care pe care. Faptul că l-am avut adversar pe Abrudan nu a fost ceva special, noi ne cunoaştem bine şi în voleiul pe plajă sunt cam aceeaşi jucători, se rotesc la diverse echipe. Este al 9-lea titlu pentru mine, mulţumim celor care au crezut în noi şi ne-au susţinut. Urmează o binemeritată vacanţă, în care mă voi gândi şi la viitor”, conchide Marius Mascovits.

 

 

 

Sus