Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Marius Mascovits încheie un nou sezon în voleiul pe plajă

Scris de: admin
    Marţi, 04 August 2015

De nouă ori campion naţional la volei pe plajă, o dată în juniorat şi de opt ori la seniori, Marius Mascovits este fără îndoială unul dintre cei mai reprezentativi sportivi români ai momentului.

Jucătorul legitimat la CSM Arad, campion naţional în 2014 alături de Andrei Laza (CVM Tomis), îl are în acest sezon ca partener pe timişoreanul Robert Vîrlan. Cei doi au fost aproape de o medalie la Campionatele Naţionale de la Timişoara, clasându-se pe locul patru, în vreme ce la puternicul turneu Sibiu Sands 2015 au încheiat competiţia pe poziţia a 5-a. „A fost un sezon destul de greu, mai ales că am aflat târziu că nu mai pot juca alături de fostul meu coleg. Aveam nevoie de ceva mai mult timp alături de Robert, pentru a ne suda relaţiile de joc, dar totuşi rezultatele au fost satisfăcătoare. În condiţiile date nu aveam aşteptări foarte mari, dar cu siguranţă se putea mai mult”, ne-a declarat Marius Mascovits, care în paralel este şi antrenor al echipei de volei clasic, juniori, de la ProVolei Arad.

 

„Vreau să rămân în Arad, lucrurile se aşează”

În vârstă de 32 de ani, sportivul CSM-ului a participat în primăvară şi la turneele de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde alături de orădeanul Bogdan Nan a avansat până în faza a treia a Cupei CEV. Component al lotului naţional, alături de Bogdan Nan, Adrian Holhoş şi Moisă Abrudan (ambii de la CS Fan Arad), Mascovits mai are încă un cuvânt greu de spus în voleiul pe plajă, sport olimpic cu un impact tot mai mare la nivel mondial. „Mă bucur în special pentru copii, care vin tare din spate în voleiul pe plajă. Atâta timp cât sunt sănătos voi continua în acest sport, fie ca jucător, fie pe viitor, ca şi antrenor. Vreau să rămân în Arad, lucrurile mi se aşează încet-încet”, mai spune Mascovits, originar din judeţul Sălaj. Alături de Vîrlan, jucătorul de la CSM Arad ar putea încheia sezonul 2015 chiar pe nisipul din oraşul nostru, în cadrul unui turneu naţional care se vrea organizat la sfârşitul lui august.

Sus