Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Junioarele III au cucerit argintul la Naţionalele de judo

Scris de: C.S.
    Luni, 13 Martie 2017

Sala Sporturilor Măgura din Cisnădie (judeţul Sibiu) a găzduit în week-end etapa finală a Campionatului Naţional de judo, individual şi pe echipe, a juniorilor III - sub 16 ani, la care au participat un număr de 380 sportivi de la cluburi din ţară.

În competiţia individuală, Robert Vlas, de la CSS Gloria Arad - antrenor Alin Moţ, a obţinut medalia de argint. La un pas de medalie au fost Iulia Baciu, de la CS Podgoria Ghioroc Arad - antrenor Szylier Iosif şi Larisa Halic, legitimată la CSM Arad, antrenor Drimbe Dorin. În competiţia pe echipe, fetele din Euroregiunea 5 Vest, de la CSM Arad, CSS Gloria Arad şi CS Podgoria Ghioroc, au urcat pe treapta a doua a podiumului, cucerind medalia de argint. Echipa vicecampioană are următoare distribuţie: Dragomir Karla, Iurcuţi Denisa, Hamsuc Anamaria, Dănilă Daniela, Baciu Iulia, Halic Larisa.

În clasamentul pe echipe, la masculin, judoka din Euroregiunea 5 au pierdut meciul pentru medalia de bronz cu scorul de 4-3 în favoarea celor din Euroregiunea 3. Judoka celor două echipe arădene sunt pregătiţi de antrenorii Moţ Alin, Szylier Iosif, Nagy Arpad, Lazăr Ionel şi Dorin Drimbe. La sfârşitul acestei săptămâni urmează etapa finală a Campionatelor Naţionale de judo, juniori 1, sub 21 de ani, care se va desfăşura la Drobeta Turnu Severin.

Sus