Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Kaiaciştii pregătesc prima competiţie importantă a sezonului

Scris de: C.S.
    Joi, 21 Aprilie 2016

Sezonul de kaiac-canoe a luat start la Bascov, odată cu întrecerile Cupei României la seniori, competiţie unde Carmen Petre, de la CSM Arad, a ocupat un onorabil loc şapte în proba de 1.000 de metri:

Ea încă este junioară, iar acest loc şapte la nivel de senioare e un rezultat bun, care îi poate da încredere. Cupa e şi bază de selecţie pentru loturile olimpice. Carmen Petre şi Ioan Sabău sunt acolo, în cărţi pentru loturile naţionale de juniori, iar asta nu poate decât să mă bucure”, ne-a declarat Gorbe Laslo, antrenor al secţiei de kaiac-canoe la CSM Arad. Pentru kaiacişti urmează vineri un concurs de pregătire la Timişoara şi duminică la Szeged, în Ungaria, repetiţii foarte utile în vederea primei întreceri de obiectiv din acest an:

Naţionale de juniori, în 10-11 mai

În special la Szeged va fi o competiţie benefică pentru noi, în vederea Campionatului Naţional de primavară rezervat juniorilor, din 10-11 mai, tot la Bascov. Acolo aş vrea să merg cu şase sportivi, iar ca obiectiv sper să ne întoarcem acasă cu ceva medaii. Mă bucură şi forma sportivă a Nataliei Ciocluţ, care dacă merge pe aceeaşi linie, poate obţine rezultate bune la Naţionale”, încheie Gorbe.

Sus