Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Sezon naţional cu satisfacţii pentru kaiacişti

Scris de: admin
    Luni, 07 Septembrie 2015

Secţia de kaiac-canoe de la CSM Arad, antrenori Gorbe Laslo şi Alexandru Stoian, a obţinut rezultate bune la competiţiile naţionale desfăşurate în ultima perioadă. Astfel, Petre Carmen şi Natalia Ciocluţ au devenit vicecampioane naţionale la junioare II, K2 - 500 de metri, în vreme ce Ioan Sabău a ocupat locul şase la K1 - 1000 de metri.

La finalele naţionale ale seniorilor, Petre Carmen a ocupat locul patru la K1 - 1000 de metri, ratând bronzul la un cioc de barcă şi locul nouă la K1 - 5000 de metri, Natalia Ciocluţ s-a clasat pe şase tot la K1 - 1000 de metri, iar Ioan Sabău a obţinut locul opt în aceeaşi probă. La K4 - 500 de metri, CSM Arad (Petre Carmen, Natalia Ciocluţ, Alexandra Almaşi şi Gabriela Cenădan) a ocupat locul patru, iar Carmen Petre şi Natalia Ciocluţ au terminat pe poziţia a cincea la K2 - 1000 de metri.

Petre şi Ciocluţ - argint naţional

La Campionatul Naţional de dragon boat, CSM s-a numărat printre remarcate. Echipajele arădene au ocupat locul trei la masculin şi locul doi la small boat mixt, ambele rezultate consemnate la categoria juniori, în vreme ce la master şi seniori au fost cucerite medaliile de aur, respectiv bronz. La Naţionalele de master, Gheorghe Faur s-a clasat pe locul doi în proba de simplu, Gorbe Laslo şi Alexandru Stoian au terminat pe locul trei la simplu şi pe doi la dublu.

Medalii la dragon boat şi master

La selecţii s-au remarcat Petre Carmen, cu şanse mari să fie inclusă în lotul naţional de junioare, iar Alexandra Almaşi şi Ioan Sabău emit pretenţii la lotul naţional de juniori II. În altă ordine de idei, Gorbe Laslo va participa în perioada 10-13 septembrie, alături de trei sportivi din lotul naţional de canoe, la Campionatul Mondial de maraton de la Gyor, iar săptămâna viitoare va fi arbitru voluntar la Europenele de juniori şi tineret din România.

Sus