Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Înotătorii au urcat pe podium la Cupa Aradului

Scris de: admin
    Vineri, 20 Noiembrie 2015

Recent a avut loc concursul internaţional de înot „Cupa Aradului” - ediţia XVII-a. Au participat atât cluburi din ţară cât şi din străinătate.

O premieră a acestui concurs o constituie numărul mare de copii mici (peste 60), încurajaţi să practice sportul de performanţă. Cei mici au fost înscrişi pentru prima dată într-o competiţie oficială, la secţiunea debutanţi. Participanţii au fost recompensaţi cu cadouri şi diplome de participare. Organizatorii doresc să adreseze mulţumiri către Centrul Municipal De Cultură Arad (director executiv Daniela Pădurean Andreica), Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad (director Meszar Alexandru) şi Clubul Sportiv Municipal Arad (director Vasile Bociort).

 

Salbă de medalii

Antrenorii secţiei de înot din cadrul CSM Arad, Barta Daria, Stertl Monica şi Liptak Martin, se declară mulţumiţi de rezultatele obţinute de sportivii secţiei: Zoltan Laszlo a obţinut două medalii de aur, una de argint şi una de bronz, Christian Puşcaş - o medalie de argint şi una de bronz, Patrick Kugelman - patru medalii de aur, David Crişan - două medalii de aur, una de argint şi una de bronz, Dacian Codrean - o medalie de bronz, Lucas Rad - patru medalii de aur, Carla Secianschi - o medalie de aur şi unan de bronz, Andreea Popescu - o medalie de argint şi Alexia Tomuţa - o medalie de bronz.

Sus