Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Pistolarii CSM-ului, în grafic la etapa arădeană (FOTO)

Scris de: C.S.
    Luni, 16 Ianuarie 2017

Poligonul “Sorin Babii” din Arad a găzduit în week-end etapa a şasea, ultima, din cadrul Campionatului Naţional de aer comprimat.

Pistolarii gazdă, de la CSM Arad, au fost din nou în top, reuşind să urce pe podium la toate categoriile de vârstă. Supervizaţi de antrenorii Gheorghe Pop, Mircea Budurişan şi Monica Toth, dar şi de directorul CSM-ului, “Puşa” Mihalache, sportivii arădeni şi-au tăiat partea leului, după cum urmează: Iulia Bagi - locul 1 la junioare III, Luca Joldea - locul 1 la juniori III, Daria Haristiade - locul 1 la junioare II, Andrada Gheocel - locul 3 la junioare II, Ştefan Şimonca - locul 2 la juniori II, Casian Codrean - locul 1 la juniori I, Alexandru Pîrvulescu - locul 2 la juniori I,  Alexandra Buda - locul 2 la junioare, Cristian Mărcoşan - locul 1 la tineret, Mădălina Malicski - locul 1 la tineret, Gheorghe Pop - locul 2 la seniori, Ioan Joldea - locul 3 la seniori. Premiul pentru cel mai bun sportiv al etapei a revenit braşoveanului Ion Rareş, locul 1 la seniori.

Codrean pregăteşte Europenele

Etapa de la Arad a fost o ultimă repetiţie înaintea finalei Campionatului Naţional, programată la mijlocul lunii februarie, la Bucureşti. Până atunci, Casian Codrean, însoţit de antrenorul Gheorghe Pop, va parcurge două concursuri internaţionale, la Munchen (Germania) şi Haga (Olanda), foarte benefice în vederea Europenelor de la Maribor (Slovenia), din martie, când pistolarul de la CSM Arad va încerca să dea o primă lovitură în 2017. Altfel, lotul naţional, în frunte cu fostul campion olimpic Alin Moldoveanu, se pregăteşte în această săptămână la Arad.

CN - etapa VI_1

CN - etapa VI_2

CN - etapa VI_3

CN - etapa VI_4

CN - etapa VI_5

CN - etapa VI_6

CN - etapa VI_7

CN - etapa VI_8

CN - etapa VI_9

CN - etapa VI_10

CN - etapa VI_11

CN - etapa VI_12

CN - etapa VI_13

CN - etapa VI_14

CN - etapa VI_15

CN - etapa VI_16

CN - etapa VI_17

CN - etapa VI_18

CN - etapa VI_19

Sus