Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Lotul naţional de tir pregăteşte Europenele la Arad

Scris de: C.S.
    Joi, 02 Martie 2017

Lotul naţional de tir sportiv al României, supervizat de preşedintele Federaţiei, arădeanul Sorin Babii, se află în pregătire la Arad, în vederea Europenelor de la Maribor, din perioada 6-12 martie.

La poligonul “Sorin Babii” din oraşul nostru îşi desfăşoară antrenamente opt “tricolori”, patru la puşcă şi patru la pistol, printre ei aflându-se şi doi sportivi de la CSM Arad, Casian Codrean şi Alexandra Buda, dar şi fostul campion olimpic la puşcă, Alin Moldoveanu. “Lotul are deja o săptămână de pregătire la Arad. Sportivii susţin antrenamente până sâmbătă, după care duminică plecăm în Slovenia, la Europene. Zilnic au loc şedinţe la poligon, iar o dată la două zile sportivii au şi un program de pregătire fizică”, ne-a declarat Gheorghe Pop, antrenor al secţiei de tir la CSM Arad. Marea speranţă a tirului arădean la Maribor e Casian Codrean, pistolar care a demonstrat nu o dată că e în stare să obţină performanţe notabile:

Codrean, marea speranţă la Maribor!

Teoretic, la el totul e posibil, îmi doresc să aibă maturitatea să se controleze la Europene şi să confirme rezultatele bune de pe plan naţional. O finală ar fi o realizare. Are nevoie de o cifră importantă pentru a obţine un rezultat notabil. În schimb, Alexandra Buda e debutantă la Europene şi în principal la un concurs internaţional de o asemenea anvergură, sper să îşi învingă emoţiile şi să tragă bine”, mai spune antrenorul Gheorghe Pop. Ambii pistolari arădeni vor concura, la Europenele de la Maribor, la juniori. 

Sus