Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Pistolarii s-au remarcat la etapa de la Bucureşti

Scris de: C.S.
    Marţi, 16 Mai 2017

Secţia de tir a CS Municipal se află în plin sezon de glonţ, pistolarii arădeni participând zilele trecute la etapa a patra a Campionatului Naţional, desfăşurată la Bucureşti.

Sportivii noştri au obţinut nu mai puţin de 14 clasări pe podium, toate locuri 1 sau 2, plus alte patru poziţii fruntaşe. Andrada Gheocel, în patru probe diferite la junioare II, Casian Codrean – juniori I, în două probe diferite, Cristian Mărcoşan - tineret, şi el în alte două probe şi Alexandru Pîrvulescu – juniori I s-au clasat pe primul loc. Pe poziţia a doua au terminat concursul Andreas Doringer şi Alexandru Pîrvulescu - juniori I, Cristian Mărcoşan - tineret, în două probe şi Gheorghe Pop - seniori. Alexandra Buda – junioare I şi Laura Racolciuc – senioare, s-au clasat pe poziţia a patra, Andreas Doringer a mai obţinut un loc 5, iar Alexandru Pîrvulescu şi-a trecut în cont şi un loc 6. Pistolarii CSM-ului sunt pregătiţi de Gheorghe Pop, Monica Toth şi Mircea Budurişan.

Altfel, Casian Codrean mai are două competiţii internaţionale importante în 2017: în perioada 22-30 iunie va concura la Campionatele Mondiale de juniori din Germania, unde va trage în probele de pistol aer comprimat şi pistol liber şi la Europenele de la Baku (Azerbaidjan), din perioada 22 iulie - 4 august, în proba de pistol liber.

Sus