Articole importante

Contact

Adresa: Str. Lucian Blaga
Nr. 20, 310023, Arad
Telefon: 0040 257 280347
Fax: 0040 257 270956
E-mail: csm.arad@mts.ro

Marius Mascovits şi Moisă Abrudan, campioni naţionali la volei pe plajă

Scris de: C.S.
    Marţi, 24 Iulie 2012

Aradul a fost în centrul atenţiei la Campionatele Naţionale de volei pe plajă. Chiar dacă întrecerea nu a mai avut loc în oraşul nostru, ci pe plaja de la Mamaia, sportivii de la CSM şi UVVG Pro Volei s-au ridicat la înălţime, câştigând trei titluri naţionale şi alte două de vicecampioni naţionali.

Printre performerii competiţiei de pe litoral s-au numărat şi cei doi componenţi ai Clubului Sportiv Municipal Arad, Marius Mascovits şi Moisă Abrudan, care şi-au respectat statutul de favoriţi şi au câştigat titlul naţional în concursul seniorilor după un parcurs în care au cedat un singur set, şi acela în meciul de debut.

Pentru Mascovits este al 8-lea titlu naţional, ultimele şase consecutive, dacă considerăm că anul precedent nu s-au disputat Campionatele Naţionale. UVVG ProVolei a contribuit din plin la palmaresul de excepţie al delegaţiei arădene : campioni naţionali de juniori Victor Duma -  Bogdan Toma şi Raluca Lovas - Nicoleta Pop, respectiv vicecampioni naţionali de cadeţi Răzan Motoc - Adrian Matica şi Cristina Ştefan - Denisa Mocar. „Nu cred că vom mai avea prea curând aşa rezultate, a fost cel mai reuşit campionat naţional pentru voleiul pe plajă arădean. Rezultatele vorbesc de la sine, mulţumim pentru sprijin primarului Gheorghe Falcă şi aleşilor locali, fără sprijinul cărora nu ajungeam să avem aceste performanţe”, spune antrenorul Radu Sabău.

 

Sus